Module 4: Personeelsadministratie

Beheer van alle personeelsadministratie, opdrachten en zendingen naar het Departement Onderwijs

Opdrachten

Deze module laat toe om de volledige administratie van personeelsleden flexibel en eenvoudig te laten verlopen. Je krijgt handige tools voor het beheer van personeelsgegevens, de opdrachten, de opdracht- en niet-opdrachtgebonden dienstonderbrekingen en diploma's.

Edison

Je genereert vervolgens de Edison bestanden die nodig zijn voor het Departement Onderwijs. De officiële formulieren en documenten (PERS-, RVA-, RKW-formulieren, C4's, pensioenaanvragen, medische controle) worden automatisch ingevuld en print je in een handomdraai.

Strikte controles

Schoolonline staat garant voor strikte controles en wordt steeds bijgestuurd in functie van de meest recente regelgeving en omzendbrieven. De zendingen kunnen enkel worden gegenereerd indien alle foutmeldingen zijn weggewerkt. We zijn er fier op dat – sinds de introductie van deze module – schoolonline steeds de beste score kreeg van het Department Onderwijs.

Gepersonaliseerde documenten

Met deze module kan je ook automatisch gepersonaliseerde brieven en documenten genereren zoals contracten, personeelsfiches of eigen personeelslijsten, met automatische invulling van de personeelsgegevens in jouw schoolspecifieke documenten.